Loading....

Proiectul DF Gorița, suspendat temporar de către Primarul Brașovului

George Scripcaru a decis să suspende temporar construcția drumului DF Gorița. Conform Biz Brașov, primarul a criticat reacțiile anti-drum apărute în mediul online și a precizat că proiectul are nevoie de o evaluare din partea specialiștilor înainte de a fi aprobat.

“Observăm că toată lumea își dă cu părerea și a devenit specialist în domeniu. Am decis să suspend implementarea acestui proiect și o să solicit consultanță de specialitate, neutră, și apoi voi veni în Consiliul Local cu un proiect de hotărâre. Până atunci, am solicitat Regiei Kronstadt să organizeze dezbateri publice pe tema acestui proiect cu fonduri europene pe care îl gestionează. Trebuie făcute analize cu specialiști, nu cu partide politice. Toate minciunile care se lansează în spațiul public că primarul taie, primarul face și desface, sunt niște inepții și mizerii și ar trebui să le fie rușine celor care le lansează, care ar fi putut să se implice altfel până acum, nu într-o perioadă electorală. Pentru a nu da frâu liber imaginației altora anunț că proiectul e suspendat până se clarifică toate aspectele și când vom avea toate detaliile de specialitate voi propune un nou proiect de hotărâre în Consiliul Local”, a declarat Scripcaru.

Până când proiectul nu va fi anulat, eforturile noastre continuă. Cerem oprirea construcției drumului forestier Gorița și protejarea pădurii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Back To Top